Nds web team - Povoljna izrada web sajta,SEO optimizacija i responsive web dizajn!
- Naše usluge i cenovnik -


OSNOVNI PAKET - 12.000 din.


Ovaj paket obuhvata sledeće usluge prilikom izrade web sajta:

 • Osnovni paket - Izrada statičkog web sajta do maksimalno 4 stranice,sa jednom galerijom fotografija,sadržaj i namena stranica po želji korisnika.
 • Web dizajn - Radimo dizajn i grafička rešenja sajta po najmodernijim trendovima web dizajna,koristeći široku paletu programskih jezika-HTML,CSS,Bootstrap,JavaScript i jQuery.
 • SEO optimizacija - Prilagođavamo strukturu web sajta zahtevima internet pretraživača, samim tim se dobija bolja pozicija i vidljivost sajta prilikom internet pretraga.
 • Responsive dizajn - Dizajniramo web sajt tako da bude prilagođen svim rezolucijama,navigacija kroz sajt će biti laka i pregledna na mobilnim i tablet uređajima,kao i na laptop i desktop računarima.
 • Višejezični sajt - Ubacivanje javascript koda za višejezičnost - doplata 1500 din. po stranici i po jednom jeziku sa Vašim prevodom.
 • Web hosting - Nudimo zakup hostinga vrhunskih performansi od 3.000 din. (na godišnjem nivou),zakup domena kod renomirane agencije za registraciju (na godisnjem nivou) i postavljanje web sajta na internet.

Nudimo i dodatne usluge izvan osnovnog paketa:

 • 3.000 din. - Cena po svakoj dodatnoj stranici koju želite uvrstiti na vaš web sajt.
 • 2.000 din. - Mesečno održavanje web sajta,obuhvata neograničen broj promena informacija,slika ili podataka kao i ispravljanje bagova na sajtu koji se mogu vremenom pojaviti.
 • 1.200 din. - Jednokratna promena informacija,slika ili podataka na vašem web sajtu.
 • 1.800 - 2.000 din. - Pravljenje stranica i profila za reklamu na društvenim mrežama kao i njihovo uređivanje na mesečnom nivou.
 • 2.500 - 3.000 din. - Izrada banera i flajera u JPG formatu pogodnih za štampu reklamnog materijala i digitalni marketing.
Web dizajn logo
Izrada sajta desktop računar

Naše sajtove kodiramo od nule,ne koristimo već gotove platforme.Zato možemo promeniti i najmanji detalj po vašoj želji za razliku od gotovih platformi koje imaju svoja ograničenja.Kontaktirajte nas i pošaljite nam sve informacije,podatke,fotografije ili linkove i vaše želje vezane za izradu sajta.

Tu smo za vas...budimo u kontaktu

Izrada web sajta ljudi i laptop

Uradićemo za vas web sajt modernog i unikatnog dizajna koji će zadovoljiti vaše estetske norme,ali će u isto vreme biti i pregledan i funkcionalan.Otvoreni smo za punu saradnju sa klijentima,možete nam predložiti vaše rešenje za dizajn ili nas uputiti u kom smeru želite da ide kreiranje vašeg sajta.Vaše želje i predlozi su za nas imperativ!

Uradimo to zajedno...

nds web team


Spremni ste da započnete vaš projekat sa nama? Pozovite nas ili nam pošaljite e-mail i javićemo vam se u najkraćem roku!

060-636-4492

ndswebteam@hotmail.com

pon-sub 09-19 h