Nds web team - Povoljna izrada web sajta,SEO optimizacija i responsive web dizajn!
- Naše usluge i cenovnik -


AKCIJA !!!
OSNOVNI PAKET - 8.000 din.


Ovaj paket obuhvata sledeće usluge prilikom izrade web sajta:

  • Osnovni paket - Izrada statičkog web sajta do maksimalno 4 stranice,sa jednom galerijom fotografija,sadržaj i namena stranica po želji korisnika.
  • Web dizajn - Radimo dizajn i grafička rešenja sajta po najmodernijim trendovima web dizajna,koristeći široku paletu programskih jezika-HTML,CSS,Bootstrap,JavaScript i jQuery.
  • SEO optimizacija - Prilagođavamo strukturu web sajta zahtevima internet pretraživača, samim tim se dobija bolja pozicija i vidljivost sajta prilikom internet pretraga.
  • Responsive dizajn - Dizajniramo web sajt tako da bude prilagođen svim rezolucijama,navigacija kroz sajt će biti laka i pregledna na mobilnim i tablet uređajima,kao i na laptop i desktop računarima.
  • Višejezični sajt - Ubacivanje javascript koda za višejezičnost - doplata 1200 din. po stranici sa Vašim prevodom.
  • Web hosting - Nudimo zakup hostinga vrhunskih performansi od 2.000 din.(na godišnjem nivou),zakup domena kod renomirane agencije za registraciju(na godisnjem nivou) i postavljanje web sajta na internet.

Nudimo i dodatne usluge izvan osnovnog paketa:

  • 2.000 din. - Cena po svakoj dodatnoj stranici koju želite uvrstiti na vaš web sajt.
  • 1.500 din. - Mesečno održavanje web sajta,obuhvata neograničen broj promena informacija,slika ili podataka kao i ispravljanje bagova na sajtu koji se mogu vremenom pojaviti.
  • 1000 din. - Jednokratna promena informacija,slika ili podataka na vašem web sajtu.
Web dizajn logo
Izrada sajta desktop računar

Naše sajtove kodiramo od nule,ne koristimo već gotove platforme.Zato možemo promeniti i najmanji detalj po vašoj želji za razliku od gotovih platformi koje imaju svoja ograničenja.Kontaktirajte nas i pošaljite nam sve informacije,podatke,fotografije ili linkove i vaše želje vezane za izradu sajta.

Tu smo za vas...budimo u kontaktu

Izrada web sajta ljudi i laptop

Uradićemo za vas web sajt modernog i unikatnog dizajna koji će zadovoljiti vaše estetske norme,ali će u isto vreme biti i pregledan i funkcionalan.Otvoreni smo za punu saradnju sa klijentima,možete nam predložiti vaše rešenje za dizajn ili nas uputiti u kom smeru želite da ide kreiranje vašeg sajta.Vaše želje i predlozi su za nas imperativ!

Uradimo to zajedno...

nds web team


Spremni ste da započnete vaš projekat sa nama? Pozovite nas ili nam pošaljite e-mail i javićemo vam se u najkraćem roku!

060-636-4492

ndswebteam@hotmail.com

pon-sub 09-19 h